Bedrijfspand

Hygiëne speelt binnen een bedrijfspand een grote rol, zeker als je veel klanten over de vloer krijgt. Je wil dat het er netjes uit ziet en dan kun je geen spinnen en spinnenwebben gebruiken. Heb je hier wel last van? Dan kun je maar beter onze hulp inschakelen, wij kiezen namelijk voor biologische bestrijding, en dat is altijd mens- en diervriendelijk. Spinnen zijn dan wel nuttig in de natuur, maar ze kunnen ook voor overlast zorgen en dat moet voorkomen worden, zeker binnen jouw bedrijfspand. Kies daarom voor onze spinnenbestrijding in jouw bedrijfspand en laat het met een gerust hart aan ons over.

Waarom spinnenbestrijding voor jouw bedrijfspand?

Weet jij dat de uitwerpselen van spinnen slecht zijn voor je deuren, kozijnen en boeidelen van je bedrijfspand? Vervelend dus en dat gaat ten koste van het onderhoud van het pand. Daarom kun je maar beter kiezen voor het impregneren want dan draagt dat wel bij aan het onderhoud. Wij impregneren een bedrijfspand. Wij impregneren standaard gevels tot 7 meter hoogte. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook bijgebouwen (bijvoorbeeld veranda, schuur, garage) impregneren. Maar ieder bedrijfspand is anders en daarom is alles op aanvraag. Onze biologische aanpak: 

  • We maken het hele bedrijfspand volledig spinnenrag vrij.
  • Als alles schoon is dan begint het impregneren.
  • Na het impregneren is je bedrijfspand tot zes maanden vrij van spinnen.

Kies voor spinnenbestrijding bedrijfspand

De kosten van spinnenbestrijding bij een bedrijfspand zijn afhankelijk van het aantal gevels en een aantal andere factoren. Daarom is de prijs altijd op aanvraag, je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen zodat je weet waar je bij ons aan toe bent. Wanneer dat jij de keuze maakt voor onze dienstverlening, dan gaan wij op een effectieve manier aan de slag gaan en zorgen dat je tot zes maanden lang geen last hebt van spinnen. Nog vragen aan ons? Stel ze dan door contact met ons op te nemen.

Bij benadering

Jouw contactpersoon: Roy

Vestiging Breukelen

Merwedeweg 5C1
3621 LP Breukelen
085-0041764

Vestiging Rosmalen

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
085-0041764

Openingstijden

Maandag    08:30 – 18:00
Dinsdag      08:30 – 18:00
Woensdag  08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag        08:30 – 18:00
Zaterdag     08:30 – 13:00
Zondag       Gesloten