Veel gestelde vragen

Spinnen, iedereen kent ze maar er zijn maar weinig mensen die veel van de beestjes weten. Hierbij wat extra informatie rondom de spinnen.

Waar verstoppen spinnen zich in huis?

Waar zitten spinnen het liefst? In ieder geval zitten ze graag in woningen en bedrijfspanden en dan met name in gaten en kieren. Dit zijn plaatsen waar zij zich erg goed thuis voelen. Ook als je een bepaalde periode niet op zolder komt en hier bijvoorbeeld veel dozen hebt staan, zijn dit plaatsen waar dat je al snel veel spinnen en spinnenrag tegen gaat komen. Spinnen zoeken deze plekjes op, maken hier hun web en hebben hier een prima plek waar zij zich thuis voelen. Waar verstoppen spinnen zich in huis? In gaten en kieren, maar wist je ook dat ze hierdoor naar binnen kunnen komen? Dit is iets wat veel mensen niet willen, daarom is ons advies om de spinnen te laten bestrijden. Wij kunnen je woning spinvrij maken en na het schoonmaken de woning impregneren. Benieuwd naar onze mogelijkheden of interesse? Maak dan snel een afspraak met ons en neem vandaag nog contact met ons op.

Waar komen spinnen op af?

De vraag wat trekt spinnen aan komt veel voor, net als waar komen spinnen op af. Het is zo dat spinnen leven van insecten en hierbij kun je dus denken aan kevers, maar ook aan wespen, mieren, muggen en kakkerlakken. Als jij deze in je woning hebt of buiten, dan komen ze hier graag op af en daarbij geldt ook hoe meer insecten dat je in je tuin hebt of in huis hoe meer spinnen er zijn. Het kan zijn dat je zelf bang bent voor spinnen en daarom liever zelf geen spinnen aan wil trekken of durft te vangen. Het is dan verstandig dat je onze hulp in gaat schakelen en dan komen wij de spinnen bij je op locatie bestrijden. Dit is de manier om er snel vanaf te komen en dan weet je ook wat spinnen aantrekt en dan zorgen wij ervoor dat ze tot wel zes maanden toe verdwijnen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Waar kunnen spinnen niet tegen?

Vraag je je wel eens af waar kunnen spinnen niet tegen of welke geur kunnen spinnen niet tegen? Goed dat je dat doet, want spinnen houden niet van azijn. Ook kan de geur van bepaalde etherische oliën de spinnen op afstand houden en dan kun je denken aan de geur van pepermuntolie. Je moet dan gewoon olie mengen met een beetje afwasmiddel en water en dan spuit je dit met een verstuiver op plaatsen waar veel spinnen zitten (in hoeken en kiertjes). Dit zou je dus zelf kunnen doen maar misschien durf je het niet goed of zitten er teveel spinnen, dan is het van belang dat jij ons inschakelt. Wij kunnen voor jou de spinnen bestrijden op iedere locatie in Nederland en dan ben je tot wel zes maanden spin vrij. Dit kan een hele geruststelling voor je zijn, neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Hoe spinnen voorkomen in huis?

Je wil weten hoe spinnen weghouden, maar ook hoe krijg je geen spinnen in huis of hoe spinnen voorkomen in huis? Het is duidelijk dat je niet van spinnen houdt en ze graag buiten wilt houden. Maak in ieder geval dan goed schoon, en dan geef je ze ook minder kans. Gebruik azijn en gebruik etherische oliën want dit is de geur waar ze niet van houden. Wat je ook doen om spinnen weg te houden, de kans is groot dat ze toch naar je toe komen en binnen overleven. Daarom is het goed dat je ons in gaat schakelen en dan kunnen wij de spinnen bij jou op locatie bestrijden. Wij zorgen er dan voor dat je woning tot wel zes maanden spinvrij is. Wil je meer weten over ons of een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op en wij staan voor je klaar.

Een spin kan een lange periode binnenblijven en dat is dan ook een antwoord op de vraag hoe lang blijft een spin in huis? Soms heb je spinnen die het hele jaar door in je woning blijven, maar als het herfst is dan heb je kans dat jij ze vaker ziet. Hoe komt dit? Omdat de mannetjes van de grotere huisspinsoorten dan volwassen worden en dan verlaten zij het web en gaan dan op zoek naar een partner. Als jij een spin gewoon laat zitten dan zal hij ook gewoon langer in je woning blijven. Je hebt ook kans dat het er snel meer worden en daar zit je toch niet op te wachten? Daarom kun je ons dan inschakelen en dan kunnen wij de spinnen bestrijden. Als je voor ons kiest dan heb je tot wel zes maanden een spinvrije woning.

Spinnen zijn zo stil en kun je een spin horen lopen? Nee, dat kan niet. Maar wat wel kan is dat jij een spin ziet lopen. Veel mensen worden daar niet gelukkig van en slaan hem dood of vangen hem en zetten hem dan buiten, maar dan moet je dit wel durven en niet bang zijn voor spinnen. Als jij nou echt teveel spinnen in huis hebt die overlast geven dan kun jij ervoor kiezen om de spinnen door ons te laten bestrijden. Er kan dan snel een afspraak worden gemaakt en dan zorgen wij ervoor dat de spinnen snel weg zijn. Wij bestrijden de spinnen op iedere locatie in Nederland en dan zorgen wij ervoor dat je woning of bedrijfspand tot wel zes maanden spinvrij is. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of wil jij een afspraak inplannen? Neem dan snel contact op want wij staan voor je klaar.

Vraag je je wel eens af is de grote huisspin gevaarlijk? Echt gevaarlijk is hij niet maar deze kan je wel bijten. Hij zal eigenlijk geen mensen bijten, maar soms kan dat toch wel eens gebeuren. Je krijgt er alleen maar een bult van en het is ongevaarlijk. Toch kan het zijn dat jij er onrustig van wordt als je weet dat deze spin in je woning zit. Je kunt hem dan maar beter laten bestrijden en dat kunnen wij voor je doen. Vaak zitten er veel meer spinnen en als je er meer op gaat letten dan merk je het ook op. Hoe eerder je voor ons kiest, hoe eerder dat jij van alle spinnen en spinnenwebben af bent. Wij professionals kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw woning tot wel zes maanden spinvrij is dat wil jij toch ook? Schakel ons in, neem direct contact op en wij zijn er voor jou.

Wat is het spinnen seizoen?

Veel mensen vragen zich af wat is het spinnen seizoen of wanneer spinnentijd? Je kunt ook zoeken op wanneer spinnenseizoen of wanneer komen spinnen in huis. Vaak denken mensen dat het in de herfst is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Spinnen leven het hele jaar door binnen en buiten en in de herfst zie je ze vaker binnen. In de lente en zomer is het buiten aangenamer en zullen ze meer naar buiten gaan. Toch kun jij er onrustig van worden als je weet dat er veel spinnen in je huis zitten. Het beste wat je dan kunt doen is kiezen voor spinnen bestrijden en dan kunnen wij je er vanaf helpen. Wij komen naar je toe, maken je huis vrij van spinnen en webben, impregneren alles en dan is jouw woning tot zes maanden spinvrij. Vragen of afspraak maken? Neem direct contact met ons op.

Vraag je je af, kunnen spinnen tegen warmte? Of welke temperatuur is ideaal voor spinnen? Dan moet je weten dat spinnen koudbloedige dieren zijn. Ze voelen de warmte heel goed aan met het haar wat ze hebben op hun voeten en benen. Spinnen zijn niet zo snel bij het menselijk lichaam in de buurt te vinden, want dat is 37 graden Celsius en dat vinden zij te warm. Spinnen vinden het binnen dus fijn en overleven hier ook prima, maar toch ben jij er waarschijnlijk niet zo van gediend. Het enige wat jij dan kunt doen is de spinnen vangen en buiten zetten of als het er teveel zijn, ons inschakelen. Wij kunnen de spinnen op iedere locatie in Nederland bestrijden en dan ben jij tot wel zes maanden spinvrij. Neem direct contact op met ons om een afspraak in te plannen en voordat je het weet is het geregeld.

Als je last hebt van spinnen dan wil je een paar dingen weten zoals waar zijn spinnen bang voor. Hoe spinnen verwijderen? Hoe spinnen verjagen? Als je dat weet ben je er snel vanaf maar helaas gaat het niet altijd zo vanzelf. Spinnen hebben in ieder geval een hekel aan azijn, dit komt omdat hier azijnzuur inzit en een spin gaat direct dood als ze met azijn in aanraking komen. Maar wat moet je nu doen als je zelf bang bent voor spinnen durf jij ze dan wel te verjagen? Het kan zijn dat dit bij jou het geval is en dan kun je beter ons inschakelen. Wij kunnen voor jou dan de spinnen bestrijden en dan maken wij alles schoon, we zullen alles impregneren en dan heb jij tot wel zes maanden een spinvrije woning. Dit zal een hele geruststelling zijn, neem daarom snel contact met ons op zodat we een afspraak in kunnen plannen om het te realiseren.

Je hebt last van spinnen in huis, maar hoe kun spinnen vangen? Op welke manier spinnen lokken? Het is goed om dat te weten. Hoe spinnen lokken kan eenvoudig. Je vangt een spin bijvoorbeeld met een glas en dan schuif jij er een papiertje onder de opening van een glas. Breng dan het glas gesloten naar buiten en dan laat jij de spin weer vrij. Eventueel kun jij een spinnenvanger gebruiken en dat is een speciale borstel waar je spinnen levend mee kunt vangen en als je echt bang bent dan kun jij de stofzuiger gebruiken. Spinnen houden van insecten dus ook daar kun jij ze mee lokken. Ben jij er niet zo happig op om zelf de spinnen te lokken? Laat ons dan de spinnen bestrijden en dan heb jij er ook echt geen last meer van. Wij zorgen ervoor dat je woning spinvrij wordt tot wel zes maanden. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Vraag je je wel eens af waar komen spinnen vandaan? Dit kan dan snel worden beantwoord want spinnen kun je overal vinden, binnen en buiten. Ze kunnen in kieren en gaatjes zitten bijvoorbeeld in de schuur, maar ook in de keuken of op zolder. Buiten vind je ze op bomen, struiken en planten ook, maar ook op de muren en op daken. Eigenlijk kunnen de spinnen overal vandaan komen, je kunt ze tegenkomen in dozen maar ook in de kast. Let daarom altijd goed op en als jij merkt dat je ineens erg veel spinnen hebt in huis, dan moet je er toch echt wat aan laten doen. Jij kunt ons inschakelen en dan kunnen wij bij je op locatie de spinnen goed bestrijden. Hierdoor heb je tot wel zes maanden een spinvrije woning. Wij bestrijden spinnen op iedere locatie in Nederland, informeer hier naar de mogelijkheden.

wanneer komen spinnen naar binnen

Waarom spinnen in huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen. Maar heb jij veel insecten binnen of rondom je woning, dan zijn hier ook veel spinnen te vinden. Denk eens aan kevers, aan wespen, mieren, kakkerlakken of aan muggen, spinnen houden hier van. Als je veel insecten hebt dan heb je ook veel spinnen. Waarom komen spinnen naar binnen? Dit doen ze als het buiten wat kouder wordt en dat is ook direct een antwoord op de vraag wanneer komen spinnen naar binnen. Op het moment dat je weet dat spinnen meer naar binnenkomen kun je ook de spinnen bestrijden, of laat het doen, nog beter. Wij komen dat graag bij je doen op locatie en dat kan door heel Nederland. Neem contact met ons op en dan zorgen we ervoor dat de afspraak snel wordt ingepland en dan heb jij tot wel zes maanden een spinvrije woning.

Soms vind je spinnen bij het water maar hoe kan dat dan? Er zijn spinnen die van water houden en dat zijn de waterspinnen. Je hebt ook spinnen die goed kunnen zwemmen en dit komt omdat alle spinnen hydrofobisch haar hebben en daardoor worden ze ook niet nat. Spinnen zoeken soms ook wat verkoeling en dan komen ze vanzelf naar het water toe. Waarom spinnen bij water? Omdat ze hier ook prima kunnen overleven en bij het water ook veel insecten te vinden zijn. Heb je rondom je woning veel water, dan zijn er ook veel insecten en dat is dus de reden dat hier ook veel meer spinnen te vinden zijn. Gelukkig sta jij er niet alleen voor, want je weet ook dat spinnen graag naar binnenkomen. Wij kunnen bij jou op locatie de spinnen bestrijden en dan heb jij tot wel zes maanden een spinvrije woning. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen en de mogelijkheden te bespreken.

Waarom spinnen in de herfst?

Vaak denk je dat je veel meer spinnen ziet in de herfst maar klopt dat ook? Waarom spinnen in de herfst? Je ziet er wel meer in de herfst dat klopt wel, maar ze zitten wel het hele jaar door in je huis. Wanneer de mannetjes van de grotere huisspinsoorten volwassen worden verlaten zij het web en gaan op zoek naar een partner en dat doen zij met name in de herfst. Dit kan dus een moment zijn waar je echt geen zin in hebt want je weet dat de spinnen weer verplaatsen en dat kan mensen bang maken. Laat ons daarom op tijd de spinnen bestrijden, wij maken de hele woning spinvrij en dan kunnen we alles impregneren en dan heb je tot wel zes maanden een spinvrije woning. Maak een afspraak, informeer naar onze mogelijkheden maar neem contact met ons op en we regelen het direct.

Wanneer spinnen bestrijden?

Je hebt (over)last van spinnen een goede reden om er wat aan te doen, maar wanneer spinnen bestrijden? Juist als je er teveel hebt en er echt last van hebt omdat je continu in een spinnenweb loopt. Het kan een flinke spinnenplaag worden en dat moet voorkomen worden en soms is het al te laat en dan kun jij ons inschakelen. Het is dan van groot belang dat jij daar niet mee rond blijft lopen maar direct actie onderneemt. Hoe langer je gaat wachten hoe meer schade de uitwerpselen van spinnen aan kunnen richten en dat wil je toch ook voorkomen? Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan kunnen wij de spinnen bestrijden, dit kunnen wij op iedere locatie in Nederland. We zorgen er dan voor dat je een spinvrije woning of een bedrijfspand krijgt tot zes maanden na de uitvoering van onze bestrijdingsdiensten.

Wanneer spinnenplaag?

Wanneer spinnenplaag? Als je erg veel spinnen in huis hebt en er niet vanaf komt. Vaak krijg jij ermee te maken in de herfst, want dan gaan de mannetjesspinnen op zoek naar een partner. Ze verspreiden een bepaalde geur en daar komen dan ook weer andere spinnen op af. Dit zorgt ervoor dat je een soort spinnen invasie kunt krijgen. Ben jij bang van spinnen? Dan is dit voor jou geen fijn vooruitzicht en dan begint het al te kriebelen als je dit leest. Het beste wat jij dan kunt doen is er snel wat aan laten doen, want wij kunnen een spinnenplaag voor je bestrijden en dan ben jij tot wel zes maanden van de spinnen verlost. Wij komen bij jou op locatie graag de spinnen bestrijden en dat kan door heel Nederland, neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat eten spinnen in huis?

Soms vragen mensen zich af wat eten spinnen in huis? Dit zijn voornamelijk insecten. Je kunt dan denken aan mieren, vliegen, wespen en muggen, maar ook kakkerlakken eten ze erg graag. Eigenlijk kom je deze insecten overal in huis wel tegen en daarom kom je spinnen ook overal wel eens tegen. Spinnen zijn dan ook wel nuttige dieren want zij ruimen de insecten in je woning op, ze vangen deze namelijk met hun web. Maar het kan toch zijn dat jij ze liever niet in je woning hebt en dan moet je de spinnen laten bestrijden en dat kan door ons. Je hoeft maar contact met ons op te nemen en wij staan voor je klaar in heel Nederland. Maak daarom vandaag nog een afspraak met ons en dan ben je binnenkort overal vanaf. Wij kunnen je woning schoonmaken en alles impregneren en dan heb je tot wel zes maanden een spinvrije woning.

Welke spinnen zitten in huis?

Welke spinnen zitten in huis? In Nederland heb je veel verschillende spinnensoorten en de soorten die jij het meest tegen kunt komen zijn de gewone huisspin, de trilspin en dan nog de kruisspin. Welke spinnen in huis? Dat zijn dus met name deze drie soorten. Een vrouwtje van de gewone huisspin is 18 mm groot en een mannetje is kleiner namelijk 15 mm. Welke spinnen komen in huis voor? Zowel de vrouwtjes en de mannetjes van alle soorten die net zijn genoemd. Er zijn dus allerlei spinnen die je in je huis tegen kunt komen, maar het kunnen er soms ook teveel zijn. Merk je op dat er de laatste tijd wel erg veel spinnen en webben zijn? Laat er dan wat aan doen, wij kunnen bij jou op locatie in heel Nederland de spinnen bestrijden. Neem direct contact met ons op en dan komen wij bij jou de spinnen bestrijden en heb je tot wel zes maanden een spinvrije woning.

Welke spinnen in Nederland?

Welke spinnen in Nederland? Welke spinnen kun jij hier tegenkomen? Dat zijn erg veel soorten. Je hebt de gewone huisspin, de trilspin en de kruisspin. Welke spinnen leven in Nederland? Een vraag die nu is beantwoord, maar uiteraard zijn er nog meer soorten die je hier tegen kunt komen. Een andere naam voor de trilspin is de grote trilspin of een kelderspin. Hij is ongeveer 7-10 mm groot en je kunt hem herkennen omdat hij erg slordige webben maakt. Een kruisspin zie je vaak in de tuin en in je woning voelen ze zich niet zo prettig. Toch kun je binnen ook veel spinnen tegen komen en als je hier bang voor bent is dat lastig. Ook kan het ineens een hele plaag worden en wat doe je dan? Je kunt dan het beste onze hulp inschakelen en dan kunnen wij bij jou op locatie door heel Nederland de spinnen bestrijden. Informeer direct naar onze mogelijkheden.

Welke spinnen zijn dodelijk voor mensen?

Veel mensen zijn bang van spinnen en denken dat iedere spin dodelijk is maar dat is gelukkig niet zo. Welke spinnen zijn dodelijk voor mensen? Dat zijn er een aantal maar deze leven gelukkig NIET in Nederland. Een van de dodelijke spinnen voor mensen is de bruine Weduwe. Je krijgt verlamde spieren als je hierdoor wordt gebeten. Maar de Zwarte Weduwe wil je ook niet tegenkomen, er is inmiddels wel een speciaal tegengif gemaakt zodat minder mensen overlijden aan een beet van deze spin. De bananenspin wil je ook zeker niet tegenkomen, want deze reist vaak mee met een ingevoerde lading fruit. Dit is toch wel de meest giftige spin en komt voor in Midden-Amerika. Ben je bang voor de spinnen die zich in je woning bevinden? Zorg er dan voor dat je kiest voor spinnen  bestrijden, dit komen wij graag bij je doen en dat kan op iedere locatie in Nederland. Neem contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Welke spinnen bijten

Normaal gesproken is een spin een nuttig dier en zal hij niemand kwaad doen. Maar op het moment dat een spin zich bedreigd voelt, kan dat anders zijn en kan hij je bijten. Welke spinnen bijten? Dit kunnen eigenlijk alle spinnen zijn als ze zich bedreigd voelen maar vaak merk je er niets van. Je hebt in België wel de gele zakspin of ook wel grote spoorspin genoemd en die kom je tegen in de wijngaarden. Deze spin kan gevaarlijk zijn, en daar moeten druivenplukkers dan ook altijd goed op bedacht zijn. het is wel een nuttige spin maar voelt hij zich bedreigd dan kan hij bijten. Een waterspin kan ook bijten en wil je dan ook niet boos maken. Het is geen fijn idee als je bang bent voor spinnen en je weet dat er veel in je woning aanwezig zijn. Neem daarom snel contact met ons op zodat wij de spinnen kunnen bestrijden. Informeer hier naar onze mogelijkheden.

Welke spinnen zijn giftig in Nederland?

Vraag je je wel eens af, welke spinnen zijn giftig in Nederland? Eigenlijk zijn dat geen enkele spinnen. Er bestaan wel spinnen die flink kunnen bijten, maar deze kom je niet tegen in Nederland. Dit is maar goed ook, want je wil geen spinnen tegenkomen die flinke schade aan kunnen richten. Toch moet je er wel op bedacht zijn dat spinnen vanuit het buitenland met mensen mee kunnen reizen, zoals wel eens gebeurd met transporten met fruit. Alles wordt wel goed nagekeken, maar je weet maar nooit! Laat daarom in je woning alle spinnen bestrijden, dit doen wij voor jou op iedere locatie in Nederland. Geef de spinnen in jouw woning geen kans, maar zorg dat jij zorgeloos kunt leven, wonen en werken. Spinnen die wel in Nederland komen kunnen goed binnen overleven en dan schade aanrichten aan deuren en kozijnen. Daarom raden wij je aan om de spinnen door ons te laten bestrijden, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je hoort wel eens verhalen dat mensen zeggen dat spinnen naar je toekomen als je slaapt, maar klopt dat ook? Nee. Dus komen spinnen naar je toe als je slaapt? Nee, want spinnen vinden de lichaamstemperatuur van mensen niet fijn, dat is te warm voor hen. Spinnen zijn koudbloedige dieren en wij mensen zijn gemiddeld 37 graden Celsius en daar houden zij niet van. Dit is dan vast een hele geruststelling voor je en dan kun je weer opgelucht ademhalen en lekker slapen. Maar toch kunnen spinnen in je woning erg vervelend zijn en de uitwerpselen kunnen schade aanrichten aan de boeidelen, kozijnen en deuren. Laat daarom door ons de spinnen bestrijden zodat ze geen schade aan kunnen richten en jij geen last hebt van de spinnen en hun webben. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en neem direct contact op om een afspraak in te plannen.

Als een spin een web heeft gemaakt en iemand maakt dat web kapot kan het wel eens voorkomen dat een spin niet terug kan in het web en dan naar beneden valt. Dus kunnen spinnen naar beneden vallen? Ja dat kan, maar dat zal niet heel snel gebeuren. Meestal overleven spinnen het ook, soms lijkt het ook alsof ze vallen maar komen ze gewoon in een ander deel van hun web terecht. Het is van belang dat jij goed nagaat of je spinnen in je woning hebt, waarom? Omdat de uitwerpselen van spinnen schade aan kunnen richten aan je deuren, boeidelen en kozijnen en dat kan voorkomen worden. Laat daarom de spinnen bestrijden door ons en dan kan op iedere locatie in Nederland. We zorgen er dan voor dat je woning tot wel zes maanden spinvrij is, mooi vooruitzicht toch? Neem daarom snel contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

“Heel blij mee”

Bij ons pand direct aan het water hadden we veel overlast van spinnen. Viavia zijn we bij Kymmo & Danny uitgekomen en na het impregneren is er geen overlast meer. Bedankt mannen! Groeten van Terras aan de plas

“Over een half jaar weer”

5 / 5

Omdat wij in een groene wijk wonen hebben we veel last van spinnen, naast het bestrijden zijn ook onze boeidelen schoongemaakt. Vriendelijke en meedenkende vakmannen.

A. uit Huizen

Bij benadering

Jouw contactpersoon: Roy

Vestiging Breukelen

Merwedeweg 5C1
3621 LP Breukelen
085-0041764

Vestiging Rosmalen

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
085-0041764

Openingstijden

Maandag    08:30 – 18:00
Dinsdag      08:30 – 18:00
Woensdag  08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag        08:30 – 18:00
Zaterdag     08:30 – 13:00
Zondag       Gesloten