Vrijstaande woning

Bij een vrijstaande woning heb je vaak ook een grote tuin en dan komen daar vaak veel insecten voor. Spinnen kom je dan ook met grote regelmaat zowel binnen als buiten tegen. Heb jij binnen last van de spinnen? Schakel onze hulp dan in, want wij kunnen met onze biologische bestrijding de spinnen verwijderen en dat is altijd mens- en diervriendelijk. Je denkt misschien wel dat spinnen nuttig zijn voor onze natuur, dat zijn ze ook, maar binnen hoef je er geen (over)last van te hebben. Je wil niet iedere keer door een spinnenweb lopen of ergens iets onderuit halen en dan met je hand in een spinnenweb zitten. Laat daarom de spinnen bestrijden bij jouw vrijstaande woning en ervaar het voordeel.

Waarom spinnenbestrijding voor jouw vrijstaande woning?

Ondanks dat je veel spinnen tegen kunt komen in een vrijstaande woning, wil dat niet zeggen dat je daar gelukkig van wordt. De uitwerpselen kunnen namelijk flink wat schade aanrichten aan je deuren, kozijnen en boeidelen. Dit wil je toch ook voorkomen? Je wil je woning namelijk netjes onderhouden en daar hoort spinnenbestrijding ook bij. Wij impregneren daarom je vrijstaande woning en behandelen dan vier gevels (voor, achter en de zijkanten). Wij impregneren standaard gevels tot 7 meter hoogte. Als je de bijgebouwen wil laten impregneren kan dat tegen een kleine meerprijs (te denken aan een veranda, schuur, garage). Onze biologische aanpak: 

  • Alles spinnenrag vrijmaken.
  • Schoon? Het impregneren kan beginnen.
  • Na het impregneren is je vrijstaande woning tot zes maanden spin vrij!

Kies voor spinnenbestrijding vrijstaande woning

Je hebt je keuze gemaakt voor spinnen bestrijding van je vrijstaande woning? Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. Het is namelijk al mogelijk voor een all-in prijs van 175 euro. Als je ook je bijgebouwen wil laten impregneren kun je vooraf een offerte aanvragen, zodat je weet waar je bij ons aan toe bent. Wij gaan op een effectieve werkwijze aan de slag en zorgen dat je zes maanden spin vrij bent! Vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Bij benadering

Jouw contactpersoon: Roy

Vestiging Breukelen

Merwedeweg 5C1
3621 LP Breukelen
085-0041764

Vestiging Rosmalen

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
085-0041764

Openingstijden

Maandag    08:30 – 18:00
Dinsdag      08:30 – 18:00
Woensdag  08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag        08:30 – 18:00
Zaterdag     08:30 – 13:00
Zondag       Gesloten