Spinnenbestrijden in een tussenwoning

Spinnen zijn nuttige dieren voor de natuur, maar ze kunnen ook erg vervelend zijn in je tussenwoning. Misschien heb je last van spinnen en wil jij er graag vanaf. Gelukkig heb je ons nu gevonden en dan kunnen wij bij jou de spinnen op een biologische manier bestrijden, mens- en diervriendelijk. Stel jezelf eens voor dat jij thuiskomt en in een spinnenweb loopt, of even achter de kast iets op wil rapen en dan met je hoofd in een spinnenweb terecht komt, je wordt hier niet vrolijk van. Daarom is het goed om onze hulp in te schakelen, kies voor de beste en meest efficiënte spinnenbestrijding in jouw tussenwoning en laat het werk aan ons over.

Waarom spinnenbestrijding voor jouw tussenwoning?

Spinnen bestrijden in je tussenwoning is een goede keuze en soms ook pure noodzaak. Waarom? Omdat de uitwerpselen van spinnen niet goed zijn voor de deuren, kozijnen en boeidelen. Je wil je tussenwoning goed onderhouden en daar kan spinnen bestrijden een onderdeel van zijn. Wij impregneren een tussenwoning en behandelen hierbij twee gevels (zowel voor als achter) tot een hoogte van 7 meter. De boeidelen behandelen wij ook, want hier kunnen ook erg veel spinnen zitten. Veilig werken staat bij ons centraal en zeker op hoogte. Wil je ook bijgebouwen laten impregneren? Denk hierbij aan een veranda, schuur of een garage, dit kan maar dan wel tegen een kleine meerprijs. Onze biologische aanpak is als volgt:

  • Wij maken een tussenwoning spinnenrag vrij.
  • Als het schoon is dan begint het impregneren.
  • Na het impregneren is je tussenwoning tot zes maanden spin vrij!

Kies voor spinnenbestrijden Nederland

De prijs van spinnen laten bestrijden voor een tussenwoning hangt onder andere af van het aantal gevels, maar ook of dat je bijvoorbeeld bijgebouwen wil laten impregneren. Het is in ieder geval mogelijk voor een all-in prijs van 115 euro. Benieuwd naar de kosten voor jouw project? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen de spinnen altijd bestrijden op een volledig biologische wijze en dit is voor niemand schadelijk. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en wij zullen ze beantwoorden.

Bij benadering

Jouw contactpersoon: Roy

Vestiging Breukelen

Merwedeweg 5C1
3621 LP Breukelen
085-0041764

Vestiging Rosmalen

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
085-0041764

Openingstijden

Maandag    08:30 – 18:00
Dinsdag      08:30 – 18:00
Woensdag  08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag        08:30 – 18:00
Zaterdag     08:30 – 13:00
Zondag       Gesloten