Hoek-/twee onder een kap

Sommige mensen vinden spinnen erg mooie beestjes om te zien, maar toch kunnen ze ook erg vervelend zijn en overlast geven. Een huis vol spinnenwebben, daar zit iemand op te wachten. Heb jij hier toch last van bij je hoekwoning of twee onder een kap woning, dan is het tijd om actie te ondernemen. Schakel dan direct onze hulp in, wij hanteren een biologische bestrijding, en dat is altijd mens- en diervriendelijk. Ondanks dat spinnen erg nuttig zijn voor de natuur, kunnen ze voor irritaties zorgen. Als je in je woning rondloopt en overal spinnenwebben ziet hangen, of er doorheen loopt, dan is dat geen pretje. Daarom is het beter om de keuze te maken en de spinnenbestrijding in te schakelen voor jouw hoek of twee onder een kap woning.

Waarom spinnenbestrijding voor jouw hoek-/twee onder een kap woning?

Wist je dat de uitwerpselen van spinnen schade aan kunnen richten aan boeidelen, kozijnen en je deuren? Als je dat eerder had geweten is de kans groot dat je allang gebruik had gemaakt van onze dienst, spinnen bestrijden. Als je die keuze maakt, dan draagt het bij aan het onderhoud van je woning, want wij impregneren een woning en behandelen dan drie gevels (voor, achter en de zijkant) en dat doen we op een veilige manier tot zeven meter hoog. We kunnen tegen een kleine meerprijs ook bijgebouwen (bijvoorbeeld veranda, schuur, garage) impregneren. Hoe gaan wij te werk? 

  • Eerst maken wij het hoekwoning/twee onder een kap woning spinnenrag vrij. 
  • Als het schoon is begint het impregneren. 
  • Na het impregneren is de woning tot zes maanden spin vrij, ideaal toch?

Kies voor spinnenbestrijding hoek-/twee onder een kap woning

Het aantal gevels bepaalde mede wat de kosten zijn voor de spinnenbestrijding hoek-/twee onder een kap woning. Maar het kan al vanaf een all-in prijs van 135 euro! Misschien wil je nog wel bijgebouwen laten impregneren, geef het dan aan ons door en dan kunnen wij voorafgaand aan het bezoek een offerte opstellen (zo weet jij waar je bij ons aan toe bent). We werken altijd op een effectieve manier en zorgen dat je tot zes maanden lang geen last hebt van spinnen. Alles wordt bestreden op een volledig biologische wijze en dit is voor niemand schadelijk. Zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op en we staan voor je klaar.

Bij benadering

Jouw contactpersoon: Roy

Vestiging Breukelen

Merwedeweg 5C1
3621 LP Breukelen
085-0041764

Vestiging Rosmalen

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
085-0041764

Openingstijden

Maandag    08:30 – 18:00
Dinsdag      08:30 – 18:00
Woensdag  08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag        08:30 – 18:00
Zaterdag     08:30 – 13:00
Zondag       Gesloten