Bungalow/chalet

Heb jij een bungalow of chalet en last van spinnen? Dit kan dan erg vervelend zijn. Het is daarom goed om met ons kennis te maken, want als je onze hulp inschakelt, dan kunnen wij met onze biologische bestrijding (altijd mens- en diervriendelijk) alle spinnen bestrijden in je bungalow of chalet. Ondanks dat spinnen nuttig zijn, kunnen ze ook voor overlast zorgen en dat moet voorkomen worden. Kies er daarom voor om je bungalow of chalet spinvrij te laten maken, zodat je weer echt intens kunt genieten van je woning.

Waarom spinnenbestrijding voor jouw bungalow/chalet?

Het bestrijden van spinnen in je bungalow of chalet kan een hele verademing zijn. Wat veel mensen niet weten, is dat de uitwerpselen van spinnen slecht zijn voor de deuren, kozijnen en boeidelen. Je wil toch ook je bungalow of chalet optimaal onderhouden? Laat daarom de spinnenbestrijding langskomen, want het draagt echt bij aan het onderhoud. Wij kunnen voor jou een bungalow of chalet impregneren en dan behandelen we vier gevels (voor en achter en de zijkanten). We moeten altijd veilig kunnen werken en impregneren daarom tot een hoogte van 7 meter. Voor een kleine meerprijs kunnen wij ook bijgebouwen (bijvoorbeeld veranda, schuur, garage) impregneren. Hoe gaan wij te werk? 

  • Wij maken je bungalow of chalet vrij van spinnenraggen.
  • Als alles netjes en schoon is dan kan het impregneren beginnen.
  • Na het impregneren is je bungalow/chalet tot wel zes maanden spin vrij!

Kies voor spinnenbestrijding bungalow/chalet

Voor een all-in prijs van 85 euro kun jij je bungalow/chalet spinvrij laten maken. Als je ook nog bijgebouwen wil laten impregneren, dan kun je bij ons de wensen doorgeven en dan kunnen wij een offerte opmaken. Zo weet jij waar je aan toe bent als je voor onze service kiest. Als je akkoord gaat dan kunnen wij op een effectieve manier aan de slag gaan en zorgen dat je bungalow tot zes maanden lang geen last heeft van spinnen. Nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Bij benadering

Jouw contactpersoon: Roy

Vestiging Breukelen

Merwedeweg 5C1
3621 LP Breukelen
085-0041764

Vestiging Rosmalen

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
085-0041764

Openingstijden

Maandag    08:30 – 18:00
Dinsdag      08:30 – 18:00
Woensdag  08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag        08:30 – 18:00
Zaterdag     08:30 – 13:00
Zondag       Gesloten