Spinnenbestrijding in een appartement

Heb je last van spinnen en wil je graag dat hier een einde aan komt? Schakel onze hulp dan in, wij kiezen namelijk voor biologische bestrijding, en dat is altijd mens- en diervriendelijk. Spinnen zijn in onze maatschappij erg nuttig, maar het is vervelend als je ze overal in je appartement tegenkomt. Je herkent het misschien wel, je loopt naar binnen en je loopt zo door een spinnenweb. Of je opent een kastje en je komt omhoog en dan zit je ineens met je hoofd in een spinnenweb, dit is geen pretje. Kies daarom voor spinnenbestrijding in jouw appartement en laat het met een gerust hart aan ons over.

Waarom spinnenbestrijding voor jouw appartement?

Het bestrijden van spinnen binnen je eigen appartement is erg nuttig omdat de uitwerpselen van spinnen slecht zijn voor je deuren, kozijnen en boeidelen. Het helpt dus mee in het onderhoud. Wij impregneren een appartement en behandelen dan twee gevels (dit is dan voor en achter), en eventueel een balkon. Er moet veilig gewerkt kunnen worden. Wij impregneren standaard gevels tot 7 meter hoogte. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook bijgebouwen (bijvoorbeeld veranda, schuur, garage) impregneren. Onze biologische aanpak: 

  • Eerst maken wij het appartement spinnenrag vrij. 
  • Is alles netjes schoon, dan beginnen we met impregneren.
  • Als het impregneren klaar is, dan is je appartement tot wel zes maanden spin vrij!

Kies voor spinnenbestrijding bij jouw appartement

Wat de kosten zijn om spinnen te bestrijden bij een appartement, hangt af van het aantal gevels. Dit kan al voor een all-in prijs van 95 euro! Wij kunnen jou van tevoren aangeven wat de kosten zijn, zodat jij weet waar je aan toe bent. Als je voor ons kiest, dan zullen wij op een effectieve werkwijze aan de slag gaan en ervoor zorgen dat je tot zes maanden lang geen last hebt van spinnen. Wij bestrijden de spinnen op een volledig biologische wijze en dit is voor niemand schadelijk. Heb je nog vragen over het bestrijden van spinnen in jouw appartement? Neem dan direct contact met ons op en wij zullen je vragen beantwoorden. Wij helpen jou van spinnen af!

Bij benadering

Jouw contactpersoon: Roy

Vestiging Breukelen

Merwedeweg 5C1
3621 LP Breukelen
085-0041764

Vestiging Rosmalen

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
085-0041764

Openingstijden

Maandag    08:30 – 18:00
Dinsdag      08:30 – 18:00
Woensdag  08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag        08:30 – 18:00
Zaterdag     08:30 – 13:00
Zondag       Gesloten